Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Άαρον Πίλζαν: Νεανικό σφρίγος στο Μέγαρο

17 Μαρτίου 2015

Άαρον Πίλζαν: Νεανικό σφρίγος στο Μέγαρο

main_Pilsan_1_(c)_Adolf_Bereuter_normal_-_mΈνα σημαντικό νέο μουσικό ταλέντο, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει την τέχνη του.

Γεννημένος στο Ντόρνμπιρν της Αυστρίας, πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις πέντε ετών με πρώτες δασκάλες του τη Ζουζάννε Σνέτστερ και την Ιβάν Καρπάτι. Από το 2007 έως το 2012 μελέτησε με τον Καρλ Χάιντς Κέμμερλινγκ αρχικώς στο Μοτσαρτέουμ του Σάλτσμπουργκ και στη συνέχεια στη Ανωτάτη Σχολή Μουσικής και Θεάτρου του Ανόβερου με καθηγήτρια την ελληνίδα παιδαγωγό του πιάνου Βασιλεία Ευσταθιάδου. Αυτή την περίοδο, συνεχίζει τις σπουδές του στην ίδια πόλη με δάσκαλο τον Λαρς Βογκτ, αλλά και δίνει συναυλίες με τους κριτικούς να τον χαρακτηρίζουν ως ένα από τα σημαντικότερα ανερχόμενα ταλέντα. Ο δεξιοτέχνης πιανίστας Άαρον Πίλζαν έρχεται τώρα για να παρουσιάσει την τέχνη του και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του ECHO Rising Stars. Ο καλλιτέχνης θα δώσει ρεσιτάλ όπου θα ερμηνεύσει έργα Μπαχ, Μπετόβεν, Σιμανόφσκι και Σούμπερτ.

Info

17 Μαρτίου 2015
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Τιμές εισιτηρίων: 12 € (Ζώνη B΄) και 20 € (Zώνη Α΄), Ειδικές τιμές: 5 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι και ΑΜΕΑ) και 8 € (65+ και πολύτεκνοι). Ώρα: 20.30

Πηγή: tospirto.net