Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ήθελε αγόρι, κι όχι κορίτσι…

23 Μαρτίου 2015

Ήθελε αγόρι, κι όχι κορίτσι…

erkek_cocuk_isteyen_baba_6_aylik_kiz_cocugunu_h520110_0c60aΠατέρας-τέρας στην Κωνσταντινούπολη !

 

Στο Μπεϊλικντουζού πατέρας ο οποίος ήθελε αγόρι, φέρεται να πέταξε στον τοίχο και να σκότωσε το 6 μηνών κοριτσάκι του, επειδή έκλαιγε λέει πολύ. Ο κατηγορούμενος για φόνο πατέρας συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τ.Τ. και η σύζυγος του η Ε.Τ. κάτοικοι του Μπεϊλικντουζού, πριν από 6 μήνες έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Αναφέρεται πως ο Τ.Τ. που ήθελε αγόρι, απέναντι σε αυτή την κατάσταση, εκνευρίστηκε πολύ. Για μήνες κατηγορούσε για αυτό την σύζυγο του. Χτες λοιπόν επειδή το μωράκι ¨έκλαιγε πολύ¨ το πέταξε στον τοίχο. Όταν τότε το κοριτσάκι έπεσε κάτω ακίνητο, κάλεσε ασθενοφόρο. Όταν κατέφθασαν οι πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν τον θάνατο της Ζ.Τ. Ο πατέρας είπε τότε πως το παιδάκι του έπεσε και έτσι θάφτηκε με αναφορά που έγραφε για θάνατο λόγω ατυχήματος. Μάλιστα με απειλές πέτυχε να κάνει την γυναίκα του να μην μιλήσει.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ Η ΝΥΦΗ

Η νύφη του όμως έμαθε τι έγινε από την αδερφή της και πήγε στην αστυνομία και το περιέγραψε. Μονάδα της αστυνομίας συνέλαβε τον πατέρα. Μετά από τις διαδικασίες στην αστυνομία, προφυλακίστηκε με απόφαση δικαστηρίου.

DHA   17/3/2015

Σχ : Νεότερη ανάρτηση στην ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως πλέον ερευνάται και ο θάνατος ενός ακόμη μωρού κοριτσιού της ίδιας οικογένειας που έγινε πριν από δύο χρόνια…. 

Πηγή:  tourkikanea.gr