Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Σπανακοκεφτέδες

1 Απριλίου 2015

Σπανακοκεφτέδες

ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ1-922x499Λαχταριστοί κεφτέδες με σπανάκι.

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι, μέτριο,ψιλοκομμένο
  • λίγο άνηθο
  • 3 κ.σ. αλεύρι ή φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία:

Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σπανάκι. Το στύβετε καλά. Σοτάρετε με λάδι τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τα αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε το σπανάκι, μέχρι να μαραθεί. Ρίχνετε το αλεύρι (ή τη φρυγανιά) και πλάθετε τους κεφτέδες. Τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Καλή όρεξη

Πηγή: jenny.gr