Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Κατηχητικά – Μαζί στην εκδρομή 

27 Απριλίου 2015

Κατηχητικά – Μαζί στην εκδρομή 

Κατηχητικο14Τέσσερις ενορίες της ΙΕ’ περιφέρειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, εξέδραμαν από την Ηλιούπολη για τον Αυλώνα, και τις εκεί κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Αρχιεπισκοπής “Αγία Φιλοθέη”.

Ο Διευθυντής των κατασκηνώσεων Σεβαστιανός Ανδρεάδης υποδέχθηκε τα παιδιά των κατηχητικών συντροφιών από τις ενορίες Κοιμήσεως Θεοτόκου, Αγίας Παρασκευής, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Μαρίνης.

Τους κατηχητόπαιδες συνόδευσαν οι κατηχήτριες, οι κατηχητές τους και οι ιερείς νεότητος Κωνσταντίνος Πετάσης, Αλέξανδρος Παπαποστόλου, Φίλιππος Παγανός και Σεραφείμ Δημητρίου.

Τα παιδιά μετά την κοινή προσευχή, ασχολήθηκαν με αθλοπαιδιές, οργάνωσαν πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ενώ και η καλαθοσφαίριση και η πετοσφαίριση τιμήθηκαν ιδιαιτέρως. Ομαδικά παιχνίδια άμιλλας και γνώσεων συμπλήρωσαν τις ώρες μέχρι το γεύμα.

Γύρω στο μεσημέρι κατέφθασε στην κατασκήνωση και ομάδα παιδιών από τα κατηχητικά της ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης με τους κληρικούς τους Συμεών Συναδινό και Χρήστο Δασουρά.

Το απόγευμα, τα παιδιά βρέθηκαν σε ήπιες δραστηριότητες, ενώ μετά τις 17:00 σταδιακά και κατά ενορία αναχώρησαν για το πλησιόχωρο Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι, όπου με την ευλογία του νέου Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και την εσπερινή προσευχή τους εκεί, επέστρεψαν στις γείτονες πόλεις της Δάφνης και του Ευωνύμου.

 

Κατηχητικο12

Κατηχητικο11

Κατηχητικο10

Κατηχητικο9

Κατηχητικο8

Κατηχητικο7

Κατηχητικο6 (1)

Κατηχητικο6

Κατηχητικο5

Κατηχητικο4

Κατηχητικο3

Κατηχητικο2

Κατηχητικο1

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας,
του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου,
του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.
www.agmarina gr