Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Προχωράει μόνη η McLaren

23 Μαΐου 2015

Προχωράει μόνη η McLaren

mclaren-p1-bahrain-82960 Κανένα ενδεχόμενο «συμμαχίας» με κάποια αυτοκινητοβιομηχανία δεν σκέφτεται η McLaren Automotive.

Έχοντας προ πολλού κόψει τους δεσμούς με τη Mercedes (τόσο στον τομέα των supercars όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και συγκεκριμένα στον μαγικό κόσμο της Formula 1), η βρετανική μάρκα σκοπεύει να πορευτεί μόνη.

Άλλωστε η επίθεση που έχει εξαπολύσει τα τελευταίας χρόνια, λανσάροντας νέα μοντέλα και διευρύνοντας τη γκάμα της, το αποδεικνύει. Η βρετανική εταιρεία βρίσκεται στα καλύτερά της και έχει θέσει τον μεγαλεπήβολο στόχο των 4000 πωλήσεων ετησίως, για το 2017.

Αυτό σημαίνει πως θα υπέρ-διπλασιάσει τους πελάτες της αλλά με τη δημιουργία πιο προσιτών οικονομικά μοντέλων όπως η 540C και η 570S, γιατί να μη τα καταφέρει; Ενδεικτικές είναι οι σχετικές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ, Jolyon Nash, στο AutoNews Europe.

«Οι κύκλοι εξέλιξής μας είναι πολύ αποτελεσματικοί. Είμαστε μία ευέλικτη εταιρεία και σε αυτή τη βιομηχανία, αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Σκοπεύουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητη εταιρεία. Μπορούμε να καθορίσουμε εμείς τη μοίρα μας», είπε ο Βρετανός.

Πηγές:newsauto.gr- onlycy.com