Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Metropolitan Symphony Orchestra of Athens Βασίλης Τσαμπρόπουλος “Το Μπολερό του Ραβέλ συναντά τη Γαλάζια Ραψωδία του Γκέρσουιν”

30 Ιουνίου 2015

Metropolitan Symphony Orchestra of Athens Βασίλης Τσαμπρόπουλος “Το Μπολερό του Ραβέλ συναντά τη Γαλάζια Ραψωδία του Γκέρσουιν”

unnaωβψχωβμβνμmedΤετάρτη 1η Ιουλίου, ώρα 21:00
«Κλασικά… έξω»
Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Κήπος του Μεγάρου 1/7 – MSO & Β. Τσαμπρόπουλος στο Πιάνο και τη Διεύθυνση Ορχήστρας

H Metropolitan Symphony Orchestra (ΜSO) of Athens, το συµφωνικό σύνολο πουιδρύθηκε το 2014 από τον διεθνούς φήµης πιανίστα, αρχιµουσικό και συνθέτη Βασίλη Τσαµπρόπουλο και τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυµου, ύστερα από µια επιτυχηµένη περίοδο χειµερινών εµφανίσεων, συνεχίζει ακάθεκτη την καλλιτεχνική της πορεία, γεµάτη σχέδια για το φετινό καλοκαίρι.

Σταθµός στην πρώτη της θερινή εξόρµηση, ο Κήπος του Μεγάρου, όπου η MSO of Athens θα δηµιουργήσει, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, τη δική της… γαλάζια ατµόσφαιρα: Μέσα στην καταπράσινη όαση του Κήπου κάτω από το φως του γεµάτου φεγγαριού, η Rhapsody in blue του Τζωρτζ Γκέρσουιν και το Μπολερό του Μωρίς Ραβέλαπογειώνουν τις αισθήσεις! Η MSO θα παίξει επίσης αποσπάσµατα από τη γοητευτική Αρλεζιάνα του Ζωρζ Μπιζέ, καθώς και από τον ποιητικό Πέερ Γκυντ του Έντβαρντ Γκρηγκ. Στη διεύθυνση ορχήστρας αλλά και στο πιάνο ο πάντα αεικίνητος µαέστρος και πιανίστας Βασίλης Τσαµπρόπουλος!

Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ | Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στα εκδοτήρια (Ομήρου 8), πληροφορίες – κρατήσεις: 210-7282333www.megaron.gr

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/AHOCtHT6wqQ

Χορηγός
COSMOTE

Χορηγοί επικοινωνίας
MEGA, ΟΤΕ TV, ΕΡΤ, GALAXY, ΑΘΗΝΑ 9.84, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, CLICKATLIFE.GR, HUFFINGTONPOST.GR,LADYLIKE.GR, CULTURENOW.GR, MONOPOLI.GR, PRASINIZO.GR, METEO.GR, ARTANDLIFE.GR, THETOC, IN.GR