Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πράξη Ανθρωπιάς Ο Johnny Depp πρόσφερε χαρά σε παιδιά παιδικού νοσοκομείου, ως Jack Sparrow (Βίντεο)

15 Ιουλίου 2015

Πράξη Ανθρωπιάς Ο Johnny Depp πρόσφερε χαρά σε παιδιά παιδικού νοσοκομείου, ως Jack Sparrow (Βίντεο)

sparrow_hospital600Όταν ο θρυλικός πειρατής Τζακ Σπάροου δεν αναζητά θησαυρούς ή αντιμετωπίζει τέρατα στις φουρτουνιασμένες θάλασσες, συχνάζει σε παιδικά νοσοκομεία, φέρνοντας χαρά στους μικρούς τους ασθενείς. Ο Τζόνι Ντεπ φόρεσε τη στολή του πιο διάσημου ρόλου του από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» και επισκέφθηκε το παιδικό νοσοκομείο Lady Cilento στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με τους μικρούς θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός προσγειώθηκε με αεροπλάνο στην οροφή του νοσοκομείο και πέρασε τρεις ώρες συνολικά με τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του νοσοκομείου που οργάνωσε την επίσκεψη. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην κλινική, δεν βγήκε ούτε μία στιγμή από το ρόλο του θρυλικού Κάπτεν Σπάροου, αυτοσχεδιάζοντας συνεχώς για να διασκεδάσει τους νέους του φίλους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας της πετυχημένης σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» στην Χρυσή Ακτή.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την επίσκεψη:

 

Πηγές: protothema.gr-  offsite.com.cy