Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Εντυπωσιακό βίντεο από τη Σαντορίνη με drone

25 Αυγούστου 2015

Εντυπωσιακό βίντεο από τη Σαντορίνη με drone

umnos-gia-ti-santorini-mesa-apo-ena-uperoxo-binteo.w_hr«Αν δεν έχετε επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά, αυτό το εντυπωσιακό βίντεο drone από τη Σαντορίνη θα σας πείσει να επισκεφτείτε τις Κυκλάδες στις επόμενες διακοπές σας».

Το Business Insider εκθειάζει τη Σαντορίνη, ως το πιο δημοφιλές νησί στην Ελλάδα.

«Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί: Το ηλιοβασίλεμα, η άμμος, η γαλήνη. Τα κατάλευκα σπίτια σκαρφαλωμένα στην κορυφή προεξέχουν από τα βράχια και περιβάλλονται από διάσπαρτα, αρχαία ερείπια και επισκιάζονται από ένα σβηστό αλλά απειλητικό ηφαίστειο.

Το μοναδικό κλίμα του νησιού και το ηφαιστειογενές έδαφος είναι ιδανικό για την καλλιέργεια προϊόντων και η Σαντορίνη φημίζεται για τα ντοματίνια της, τις σχεδόν χωρίς κουκούτσια λευκές μελιτζάνες και τα ασύρτικα λιαστά σταφύλια, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του Ασύρτικου γλυκού, πλούσιου κρασιού της Σαντορίνης.

Από τις εκπληκτικές εκκλησίες και τους καθεδρικούς ναούς μέχρι τα ψαροχώρια και ορεινά μονοπάτια με τα γαϊδουράκια, ο πολιτισμός και η ιστορία είναι παντού».

«Ο Drone Arezzο δημιούργησε αυτό το απίστευτο βίντεο με drone, το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας στις Κυκλάδες», προσθέτει το δημοσίευμα.

Ο ίδιος ο Drone Arezzo γράφει στο Vimeo για αυτό το υπέροχο βίντεο και το ταξίδι του στη Σαντορίνη:

«Αυτά είναι μερικά από τα εναέρια πλάνα που κάναμε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Κάποιος το αποκάλεσε “Το Νησί της Αγάπης”».

** Ο Drone Arezzo ειδικεύεται στα βίντεο με εναέρια πλάνα με την υψηλότερου επιπέδου τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνων που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Πηγή:thetoc.gr