Άγιον ΌροςΠροσκυνήματα-Οδοιπορικά-Τουρισμός

Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος

7 Νοεμβρίου 2015

Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος

Φεύγοντας έγραψε στο twitter του για την φιλοξενία του στο Βατοπαίδι

Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος

Επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποίησε, πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα David Pearce!

Από τα όσα αναρτούσε ο ίδιος στα social media και συγκεκριμένα, στο Twitter του, φαίνεται να τον ενθουσίασε η διαδρομή ανάμεσα στα μοναστήρια.

Η θέα, οι ήρεμες διαδρομές, οι συναντήσεις με Αγιορίτες, αλλά και η διαμονή του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ήταν εμπειρίες αξέχαστες γι’ αυτόν. Την κατανυκτική του  διάθεση, μάλιστα, μπορεί να αντιληφθεί κανείς από τις φωτογραφίες, που αναρτούσε στο Twitter του, τις οποίες συνόδευε με σχόλια για τον τόπο, όπου βρισκόταν, όπως θα δείτε παρακάτω .

Φεύγοντας, μάλιστα, ευχαρίστησε το Βατοπαίδι για την διανυκτέρευσή του, εκεί, κατά την επίσκεψη στην οποία συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του από την περιήγησή του στους χώρους του μοναστηριού.

Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος03 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος04 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος05 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος06 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος07 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος08 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος09 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος11 Ο Αμερικανός Πρέσβης David Pearce επισκέφθηκε το Άγιο Όρος12

 

Πηγή: briefingnews.gr