Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο

1 Φεβρουαρίου 2016

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζει την λειτουργία του  το νέο εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο ‘’ Επιστροφή’’, της Μητροπόλεως Αργολίδος  στην πόλη του Ναυπλίου.  Ένας μήνας λειτουργίας του, σε νέο χώρο πιο λειτουργικό και πιο προσβάσιμο, το βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως  Αργολίδος άλλαξε μορφή. Στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου στην οδό Αμαλίας 10, περιμένει τους πολίτες της πόλης και όχι μόνο για να το γνωρίσουν από κοντά.

Στο βιβλιοπωλείο θα βρει ο αναγνώστης κι όλες τις εκδόσεις του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Να σημειωθεί πως τα εγκαίνια έγιναν από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο σε κλίμα πανηγυρικό. Η αγάπη του Δεσπότη Αργολίδος για τα βιβλία αλλά και το ταλέντο που τον διακρίνει για την συγγραφή, τον έχουν οδηγήσει στη έκδοση πάρα πολλών βιβλίων. Δύο από τα καινούργια του βιβλία που κυκλοφορούν είναι το βιβλίο ‘’Εφηβεία’’, που απευθύνεται για τους νέους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πιο δύσκολη φάση της ζωής τους και ένα βιβλίο αφιερωμένο για τους Ιεροψάλτες, με τίτλο ‘’ΨΑΛΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΟΥ Η ΤΩ ΕΥΑΤΩ ΜΟΥ’’. Πρόκειται για δύο πολύ εξαιρετικά βιβλία του Μητροπολίτη Αργολίδος.

Γνωστή είναι κι η αγάπη του Μητροπολίτη για τον Άγιο Λουκά το Ρώσο, επίσκοπο Κριμαίας, για  τον ποίο έχει γράψει πάρα πολλά βιβλία και έχει εκδώσει και πάρα πολλά Λευκώματα. Όλα αυτά μπορεί ο αναγνώστης να τα βρει ή να τα δει από κοντά στο νέο βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος.

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο02

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο03

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο04

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο05

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο06

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο07

«Επιστροφή» Το νέο εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο08

Πηγή: synodoiporia.gr