Γενικά Θέματα

Στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου η Κύπρος!

7 Φεβρουαρίου 2016

Στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου η Κύπρος!

hotel_cyΠοια θέση άραγε μπορεί να έχει η Κύπρος μεταξύ των χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία;

*Φώτο απο medbeach.com

Ο τουρισμός αποτελεί σημαντική πηγή ανάδειξης αλλά και πλούτου για κάθε χώρα όπως και για την Κύπρο. Η ποιότητα, ωστόσο, στις επιλογές διαμονής είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία αυτού του τομέα.

 

Ποια θέση άραγε μπορεί να έχει η Κύπρος μεταξύ των χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε σχετική έρευνα και παρουσιάζει την κατάταξη των χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Οι 25 χώρες της Ευρώπης με τα καλύτερα ξενοδοχεία

Η Ευρώπη αποτελείται από χώρες με αρκετά υψηλό επίπεδο, όσον αφορά στα ξενοδοχεία που διαθέτουν. Την πρώτη θέση στην κατάταξη με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης καταλαμβάνει η Βοσνία Ερζεγοβίνη, ακολουθεί το Λιχτενστάιν και το Μονακό. Η Ελλάδα, αγαπημένος τουριστικός προορισμός για πολλούς, ευρωπαίους και μη, καταλαμβάνει τη 17η θέση μεταξύ των 25 χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Λίγο πιο κάτω, στη 19η θέση εμφανίζεται η Πορτογαλία, ενώ η Ιταλία είναι 22η.

Η κατάταξη των ευρωπαϊκών χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία ολοκληρώνεται με την παρουσία της Κύπρου στην 25η θέση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις πρώτες 25 θέσεις δεν κατάφεραν να εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, η Ελβετία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Αγγλία και η Γαλλία.

Πηγή: onlycy.com