Ορθόδοξη πίστηΠολυμέσα - Multimedia

Προικοννήσου: ”Εμείς έχουμε Θεό ελευθερωτή, όχι Θεό που μας ζώνει με εκρηκτικά”

1 Απριλίου 2016

Προικοννήσου: ”Εμείς έχουμε Θεό ελευθερωτή, όχι Θεό που μας ζώνει με εκρηκτικά”

Προικοννήσου- ''Εμείς έχουμε Θεό ελευθερωτή, όχι Θεό που μας ζώνει με εκρηκτικά''

Μια φοβερή ομιλία πραγματοποιήσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, κατά τον εορτασμό του Ευαγγελισμού.

Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε σε μια “κυρά” όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Ιωσήφ “η οποία επρόδωσε τον πολύτιμο μαργαρίτη του βαπτίσματός της, και φόρεσε την μαντήλα της ζοφεράς και αδιαφόρετης θρησκείας του Ισλάμ για να παντρευτεί έναν μουσουλμάνο, και τώρα κάνει μάθημα στις Ελληνίδες, πως εδώ είναι η αλήθεια.”

“Κυρά μου ο Χριστός σε είχε στην αγκαλιά του, και εσύ πήγες και έγινες σκλάβα, χανούμισα και κουκουλόθηκες κάτω από αυτές τις απαίσιες μαντήλες, και έκρυψες μέσα σε αυτά την υποκρισία της αμαρτίας και της αθλιότητος. Έγινες από άνθρωπος – πράγμα, όπως ήταν η γυναίκα προ Χριστού” πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Σε άλλο σημείο ο κ. Ιωσήφ τόνισε: “Ευχαριστούμε κυρά μου αλλά να μας λείπει το βύσσινο, εμείς έχουμε Χριστό ελευθερωτή των ψυχών και των σωμάτων υμών, δεν έχουμε έναν Θεό ο οποίος θα μας αποτυφλώνει και να μας δίνει μιά να πηγαίνουμε ζωσμένοι με πυρομαχικά και να σκοτώνουμε τον κόσμο όπως στην Κωνσταντινούπολη και στις Βρυξέλλες.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή: romfea.gr