Γενικά Θέματα

Ποτέ πριν 6.000 σπίρτα δεν είχαν ανάψει μαζί με τόσο σαγηνευτικά ομοιόμορφο τρόπο (VIDEO)

3 Απριλίου 2016

Ποτέ πριν 6.000 σπίρτα δεν είχαν ανάψει μαζί με τόσο σαγηνευτικά ομοιόμορφο τρόπο (VIDEO)

spirta_2Ό,τι και να πούμε, η αλήθεια είναι μία: ποτέ πριν μια μικρή πυρκαγιά δεν ήταν τόσο σαγηνευτική.

Τι θα κάνατε αν είχατε 6.000 σπίρτα; Θα αναρωτηθείτε, γιατί να έχει κάποιος 6.000 σπίρτα στην κατοχή του; Εύλογη η απορία σας αλλά ας πούμε πως τα είχατε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Τι θα κάνατε με αυτά;

 

Αν σκεφτήκατε «μα θα τα άναβα όλα μαζί, φυσικά», τότε μπράβο, είστε ο άνθρωπός μας και πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το παρακάτω βίντεο. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είστε και ελαφρώς πυρομανής, αλλά ας μην ασχοληθούμε με αυτή τη λεπτομέρεια τώρα.

Ο χρήστης του YouTube HTD (ο οποίος απ’ ότι φαίνεται στη σελίδα του αρέσκεται στο να βάζει φωτιά σε -χιλιάδες- σπίρτα) έστησε 6.000 σπίρτα, όρθια, πάνω σε μια επιφάνεια και τους έβαλε φωτιά, καταγράφοντας σε βίντεο το εντυπωσιακό πύρινο ντόμινο που δημιούργησε.

Χρειάστηκαν περίπου 30” για να ανάψουν όλα τα σπίρτα και να δημιουργηθεί μια τεράστια, ελεγχόμενη, φωτιά όμως το βίντεο δεν σταματά εκεί. Ο HTD συνέχισε να καταγράφει την αντίδραση των σπίρτων στις φλόγες, ενώ αυτές αρχίζουν να σιγοσβήνουν, αφήνοντας τα σπίρτα πίσω τους μαραμένα και κατάμαυρα να σχηματίζουν ένα μικρό δάσος από στάχτη και καρβουνιασμένα ξυλάκια.

Ό,τι και να πούμε, η αλήθεια είναι μία: ποτέ πριν μια μικρή πυρκαγιά δεν ήταν τόσο σαγηνευτική.

Πηγή:onlycy.com