Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Δείτε πώς να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone χωρίς να σβήσετε τίποτα!

8 Απριλίου 2016

Δείτε πώς να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone χωρίς να σβήσετε τίποτα!

446a5fae151563995c683b696e025d06_XLΈνα τρικ για να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone σας έχει εμφανιστεί πρόσφατα στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε εκτός από το smartphone είναι να σας έχει μείνει λιγότερος χώρος από 1 gigabyte.

Ένας χρήστης του Reddit παρουσίασε μία τακτική για την εκκαθάριση ελεύθερου χώρου, που συμπεριλαμβάνει την ενοικίαση ταινίας από το iTunes χωρίς χρέωση. Ο χρήστης “eavesdroppingyou” συνιστά μία μεγάλη ταινία όπως το Lord of the Rings: The Two Towers, αφού το τρικ προϋποθέτει πως το μέγεθος της ταινίας να είναι μεγαλύτερο από τον εναπομείναντα ελεύθερο χώρο στο κινητό σας. Αφού πατήσετε το “Rent” θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση, στην οποία θα πρέπει να πατήσετε “Settings”.

6f2c162edacd44c0bae73f9f298585af

 

To iPhone σας θα σας οδηγήσει στις επιλογές, και μέσω των General > Storage & iCloud Usage, θα δείτε πιθανά πως η χωρητικότητα του κινητού σας έχει αυξηθεί.

Εάν, μετά πατήσετε το κεντρικό κουμπί, θα δείτε πως το iPhone σας “καθαρίζει” αρκετές εφαρμογές, που σημαίνει πως απομακρύνει αχρησιμοποίητα δεδομένα όπως τα cookies, τα cache δεδομένων, και την ιστορία τους. To iPhone κάνει αυτές τις ενέργειες όταν σας έχει σχεδόν αδειάσει ο εναπομείναν χώρος, αλλά μπορείτε να το υποχρεώσετε να το κάνει μέσω αυτού του τρικ, το οποίο μπορεί μάλιστα να γίνει πάνω από μία φορά!

iPhoneStorage

Πηγή:  newmoney.gr