Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Έστειλες μήνυμα και το μετάνιωσες; Διάγραψέ το πριν διαβαστεί

4 Μαΐου 2016

Έστειλες μήνυμα και το μετάνιωσες; Διάγραψέ το πριν διαβαστεί

esteiles-minyma-kai-to-metanioses-diagrapse-to-prin-diavastei_1461749956.col-8Όλοι, μα όλοι μας έχουμε βρεθεί σ’ αυτή την άβολη θέση. Να στέλνουμε ένα απερίσκεπτο μήνυμα πάνω στο θυμό – ή τη μέθη μας – και να το μετανιώνουμε αυτόματα.
Εγραψες μήνυμα, έκανες κλικ στην επιλογή “Αποστολή” – και στη συνέχεια ευχήθηκες να μην το είχες κάνει;

Όλοι, μα όλοι μας έχουμε βρεθεί σ’ αυτή την άβολη θέση. Να στέλνουμε ένα απερίσκεπτο μήνυμα πάνω στο θυμό – ή τη μέθη μας – και να το μετανιώνουμε αυτόματα. Μια νέα εφαρμογή, ονόματι Privates, επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλέσουν ένα μήνυμα ή μια φωτογραφία προτού τα ανοίξει ο παραλήπτης.

Οι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το “Recall” και το μήνυμα θα διαγραφεί από το διακομιστή Privates.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν ο παραλήπτης δεν έχει ανοίξει το μήνυμα – οπότε εάν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη, κάντε το γρήγορα.

Το Privates, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS, με τις εκδόσεις για Android και Windows να έρχονται σύντομα.

Το app περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία αποτροπής του παραλήπτη, από τη λήψη screenshot, και από την αποστολή ή τη διαρροή μη εξουσιοδοτημένων αντιγράφων των μηνυμάτων.

Έχει τρία επίπεδα προεπιλογής ρυθμίσεων ασφαλείας – “Mild”, “Wild” και “Insane” – το οποίο θα διαγράψει τα μη αναγνωσμένα μηνύματα μετά από 24, 12 ή 3 ώρες – και ένα προαιρετικό feature, “αντιδράσεις” που θα δείχνει την έκφραση του προσώπου του παραλήπτη όταν δεί το μήνυμα.
Πηγή:  womantoc.gr