Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Ναός του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης παραχωρεί σε δύο φοιτητές τριάρι διαμέρισμα στην Αθήνα!

16 Μαΐου 2016

Ο Ναός του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης παραχωρεί σε δύο φοιτητές τριάρι διαμέρισμα στην Αθήνα!

Μυτιλήνη, 15  Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15 Μαΐου τ. έ. στις 6:30 μ.μ. τελέστηκε στο Ναό του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης, όπως κάθε χρόνο, ειδική Παράκληση – Προσευχή για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Έκπληξη, απετέλεσε η πιο κάτω ανακοίνωση του Αιδεσιμ. Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, π. Αθανασίου Γιουσμά, προς τους Λεσβίους υποψηφίους για τα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας μας. Είπε μεταξύ άλλων: «Σας αγαπώ και σας αγαπάμε, παιδιά μου, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Απόδειξη οι τόσες Νεανικές Συνάξεις της Ενορίας μας, αλλά και το ότι απόψε γέμισε ο μεγαλοπρεπής Ναός μας με όλους και όλες εσάς! Είμαστε κοντά σας καρδιακά και αληθινά. Μια ακόμη απόδειξη της αγάπης μας, αποτελεί και η εξής απόφασή μας. Ο Ναός του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης, ο Ναός μας, έχει στην Αθήνα, επί της οδού Αχαρνών, δίπλα σε στάση Μετρό, ένα τριάρι διαμέρισμα, επιπλωμένο. Το Εκκλησιαστικό μας Συμβούλιο, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιακώβου, αντιλαμβανόμενο την οικονομική στενότητα της εποχής μας, έχει την πρόθεση να το παραχωρήσει με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, σε δύο συμπατριώτες μας φοιτητές, που σπουδάζουν ή θα σπουδάσουν στην πρωτεύουσα».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, μέχρι τέλους Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Αθανάσιο Γιουσμά, στο τηλέφωνο 6945 79 74 94.

Με εκτίμηση

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA