Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Μιλάμε, βρίσκουμε λύσεις, ζούμε καλύτερα!

30 Μαΐου 2016

Μιλάμε, βρίσκουμε λύσεις, ζούμε καλύτερα!

d542c64e8a254582824676625379d4f7Πάντα πρωτοπόρος, η Eurolife ERB δημιούργησε έναν κοινό “τόπο συνάντησης” όλων όσοι συμφωνούν πως η ζωή είναι για να τη ζεις, όχι να την παρακολουθείς, επιλέγουν να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα τις δυσκολίες και ασπάζονται τις “καλές συνήθειες” της προνοητικότητας και του προγραμματισμού, απαραίτητες για καλύτερη ποιότητα ζωής.
Το Ας μιλήσουμε είναι ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας με το ευρύ κοινό, προωθώντας έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Προτεραιότητα εδώ έχουν ο θετικός τρόπος σκέψης και η στάση “παίρνω τη ζωή στα χέρια μου”, που επιτρέπουν να απολαμβάνει κανείς τη ζωή και να βγαίνει κερδισμένος σε πολλά επίπεδα.
Μέσα από την πλατφόρμα αυτή, η Eurolife ERB μας παρακινεί να υιοθετήσουμε έναν πιο ενεργό ρόλο σε όλα όσα μας αφορούν, από την ασφάλιση και την εξασφάλιση την προσωπική και της οικογένειάς μας μέχρι θέματα γενικού ενδιαφέροντος που μας ενημερώνουν, μας βοηθούν να προγραμματίσουμε καλύτερα τη ζωή μας, μας δίνουν καλές ιδέες αλλά και προκαλούν διάλογο και συζητήσεις που συμβάλουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα.
Πηγή: capital.gr