Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πώς είναι μέσα το μυστικό διαμέρισμα στον Πύργο του Άιφελ

23 Ιουνίου 2016

Πώς είναι μέσα το μυστικό διαμέρισμα στον Πύργο του Άιφελ

a91cf84bc400e7155f8399848f5468d7_xl_1Το εν λόγω διαμέρισμα κατασκευάστηκε από παριζιάνο σχεδιαστή ειδικά για το τουρνουά ποδοσφαίρου UEFA EURO 2016

Tην δυνατότητα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να είναι οι πρώτοι που θα διανυκτερεύσουν επάνω στον Πύργο του Άιφελ, προσέφερε ο βασικός ανταγωνιστής της παγκόσμιας πλατφόρμας ενοικίασης σπιτιών σε τουρίστες Airbnb, HomeAway.

 

Το εν λόγω διαμέρισμα κατασκευάστηκε από παριζιάνο σχεδιαστή ειδικά για το τουρνουά ποδοσφαίρου UEFA EURO 2016. Πρόκειται να φιλοξενήσει τις διαφορετικές ομάδες των τυχερών στις 23 και 28 Ιουνίου και στις 4 και 4 Ιουλίου.

Οι κριτές του διαγωνισμού επέλεξαν τους νικητές από περισσότερες από 150.000 εγγραφές που απάντησαν στην ερώτηση: «Τι θα έκανες αν το Διαμέρισμα HomeAway στον Πύργο του Άιφελ ήταν δικό σου για μια βραδιά;».

Τέσσερις τυχεροί από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, μαζί με έως 5 επισκέπτες ο καθένας, θα κοιμηθούν στο πρώτο επίπεδο του μνημείου του Παρισιού.

Ο σχεδιαστής του προσωρινού διαμερίσματος της HomeAway, Benoit Leleu, εμπνεύστηκε από το παριζιάνικο στιλ Haussmann, σε συνδυασμό με σύγχρονες πινελιές. Με μόλις δύο ημέρες στη διάθεσή του, για να μετατρέψει μια άδεια αίθουσα συνεδριάσεων σε έναν προσωρινό χώρο διαβίωσης, ο Leleu δημιούργησε ένα άνετο καθιστικό και δύο υπνοδωμάτια με όλα τα έπιπλα από τον ιταλικό οίκο σχεδιασμού, Lago.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει επίσης 3 επιπλέον διανυκτερεύσεις σε σπίτι της HomeAway στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών και ένα γκουρμέ δείπνο στο Διαμέρισμα εντός του Πύργου του Άιφελ.

Η HomeAway είναι εθνικός σπόνσορας στη Γαλλία και πάροχος φιλοξενίας στους οπαδούς του UEFA EURO 2016.

Πηγή:newmoney.gr