Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Με καλοκαιρινή διάθεση -H Sony ποντάρει στα ασύρματα ακουστικά και φτιάχνει ταξιδιωτικά αξεσουάρ από καλώδια

26 Ιουλίου 2016

Με καλοκαιρινή διάθεση -H Sony ποντάρει στα ασύρματα ακουστικά και φτιάχνει ταξιδιωτικά αξεσουάρ από καλώδια

Imερτυερ;υηαερageHandlerΘήκες, τσάντες και παντόφλες παραλίας συνοδεύουν τη νέα σειρά ασύρματων ακουστικών της ιαπωνικής φίρμας, με τεχνολογία που απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος

Η Sony συνεργάστηκε με την Auria, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και πιο συγκεκριμένα των μαγιό, για τη δημιουργία μιας συλλογής από ταξιδιωτικά αξεσουάρ, κατασκευασμένα από μη χρησιμοποιούμενα καλώδια ακουστικών κεφαλής.

Η συνεργασία είναι στο πλαίσιο προώθησης των νέων ακουστικών h.ear της Sony, τα οποία υπόσχονται εξαιρετική ποιότητα ήχου απαλλαγμένα από καλώδια.

Δημιουργημένη χρησιμοποιώντας περισσότερο από 113 μέτρα καλώδιο, η συλλογή των αξεσουάρ περιλαμβάνει θήκες διαβατηρίου και γυαλιών, τσάντα θαλάσσης, θήκη smartphone και παντόφλες παραλίας.

Οι τεχνολογίες NFC και Bluetooth της σειράς ασύρματων ακουστικών h.ear on NC έχουν απομακρύνει την ανάγκη ενσύρματης σύνδεσης, «προσφέροντας αυθεντικό ήχο, χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων». Τα ακουστικά είναι επίσης εξοπλισμένα με την τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου που απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Πηγή protothema.gr