Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

15+1 Δωρεάν mobile apps που πρέπει να έχεις κατεβάσει στο επόμενο ταξίδι!

10 Οκτωβρίου 2016

15+1 Δωρεάν mobile apps που πρέπει να έχεις κατεβάσει στο επόμενο ταξίδι!

app_1Το ταξίδι εντός και εκτός συνόρων γίνεται πιο ευχάριστο όταν κάθε στιγμή αξιοποιείται στο έπακρο! Βρήκαμε και σου αποκαλύπτουμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις εγκατεστημένες στη συσκευή του κινητού σου στο επόμενο ταξίδι , ώστε να μην σπαταλάς χρόνο και χρήμα!

1. Evernote

Η εφαρμογή αυτή περιέχει λίστες, χρήσιμα ταξιδιωτικά άρθρα περιοδικών, με πληροφορίες για όμορφα μέρη, διάσημα στέκια και tips.

2. Airbnb

Η απόλυτη εναλλακτική πρόταση διαμονής με πάνω από 600,000 καταλύματα σε 34,0000 πόλεις. Αφού πάρεις πληροφορίες για μια περιοχή κάνε κράτηση και εξοικονομησε χρήματα! Θυμήσου ότι μπορείτε να διαπραγματευτείτε διαδικτυακά την τιμή!

3. Skyscanner

Από εδώ κλείνεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια! Ο αριθμός διαθέσιμων φίλτρων παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις.

4. Kayak

Συνδυάζει πληροφορίες για οικονομικές πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων και παρέχει μια σαφή εικόνα για τα έξοδα του ταξιδιού.

5. Google Now

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για διαθέσιμες πτήσεις σε μια εφαρμογή! Διευκολύνει αρκετά τους ταξιδιώτες τελευταίας στιγμής!

6. Travel Guides by The Telegraph

Ταξιδιωτικά tips για πάνω από 40 κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Παρίσι, Βενετία, Ρώμη και Βαρκελώνη. Κάθε οδηγός μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή σου και να τον συμβουλευτείς ακόμα κι όταν είσαι εκτός σύνδεσης!

7. OnTheSnow Ski & Snow Report

Ακριβή δελτία καιρού και στατιστικά, χρήσιμα ακόμα και σε αυτούς που δεν σκοπεύουν να πάνε για σκι! Έγκυρα και έγκαιρα προγνωστικά που θα σου χρειαστούν.

8. Foursquare

Πού να φάς, πού να πιεις, πού να διασκεδάσεις! Κάτι σαν το Tripadvisor…Απλό στο χρήση και με σχόλια και φωτογραφίες χρηστών!

9. Detour

Ένας εικονικός ξεναγός προτείνει tour με στάσεις και προτάσεις συγκεκριμένες!Διαθέτει χρονοδιαγράμματα και σαφείς πληροφορίες για τα αξιοθέατα που προτείνει!

10. Google Maps

Δεν θα το χρειαστείς μόνο στο ταξίδι αλλά και σε περιηγήσεις στην πόλη! Με αυτήν την εφαρμογή δεν θα χαθείς ποτέ!

11. Uber

Οι μετακινήσεις με ταξί είναι ακριβές και η δημόσια συγκοινωνία αφόρητη σε μια ξένη χώρα. Με αυτή την εφαρμογή ωστόσο, δεν θα χάσεις τον προσανατολισμό σου ποτέ, οδηγώντας σε μια ξένη πόλη.

12. Google Translate

Τι δεν καταλαβαίνεις; Μπορεί να μην έχει τελειοποιηθεί, όμως σε περίπτωση που γνωρίζεις τα βασικά μιας ξένης γλώσσας και κολλάς σε κάποιες λέξεις αυτή η εφαρμογή αποτελεί χρησιμότατο εργαλείο!

13. Currency

Η εφαρμογή αυτή κάνει μετατροπή νομισμάτων, ώστε να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας!

14. Wiffinity

Για να ξέρεις πού υπάρχει δωρεάν wi-fi και να μπορείς να επικοινωνείς με τα δικά σου πρόσωπα,εντελώς δωρεάν , ακόμα και στο εξωτερικό!

Download it for Android (free) or iOS (free)

15. Quik

Μετατρέπει κάποιες λήψεις σε βίντεο για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με φίλους!

16. Retrica

Το τέλειο app για να βγάζεις φωτογραφίες με υπέροχα φίλτρα δίπλα στα πιο διάσημα αξιοθέατα! Αυτή η εφαρμογή παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να φτιάχνει κολάζ φωτογραφιών και να τις κάνει να μοιάζουν επαγγελματικές!

Πηγή: travelstyle.gr