Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Ο Αακάς Οντέντρα στην πιο σημαντική στιγμή του

12 Οκτωβρίου 2016

Ο Αακάς Οντέντρα στην πιο σημαντική στιγμή του

main_sl%ce%ba%ce%bb%ce%84%ce%84%ce%bb%ce%ba%ce%bb%ce%ba%ce%bbider-5Ο διάσημος Βρετανός χορευτής και χορογράφος ετοιμάζεται να μας καταπλήξει με το τετράπτυχο σόλο του Rising.

Στο ξεκίνημα του υπήρξε ο πιο περιζήτητος νέος σολίστας, και τα τελευταία χρόνια, έχει καταξιωθεί σε έναν από τους πιο ώριμους και σημαντικούς χορευτές διεθνώς. Βραβεία και διθυραμβικές κριτικές ακολουθούν κάθε βήμα του, και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και εμείς με τα μάτια μας, πόσο λαμπερό είναι τελικά αυτό το αστέρι του βρετανικού χορού. Στην πρώτη εμφάνιση του στη χώρα μας, ο Αακάς Οντέντρα πρόκειται να ερμηνεύσει τέσσερις χορογραφίες γνωστών ονομάτων του χορού διεθνώς. Τρεις κορυφαίοι χορογράφοι, τα τρία μεγάλα αστέρια της Μέκκας του σύγχρονου χορού του περίφημου Σάντλερς Γουέλς, ο Akram Khan, ο Russell Maliphant και ο Sidi Larbi Cherkaoui, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τον Οντέντρα να απογειωθεί. Η σπονδυλωτή παράσταση Rising, που θα δούμε στο Παλλάς στις 5 και 6 Νοεμβρίου, αποτελείται από τέσσερα μέρη, όπου εκτός από τον ίδιο τον Αακάς Οντέντρα χορογραφούν επίσης και οι τρεις κορυφαίοι χορογράφοι και μόνιμοι συνεργάτες του κέντρου χορευτικής τέχνης Sadler’s Wells. Να σημειώσουμε ότι η παρέα αυτή των διάσημων δημιουργών συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε από κοντά το γέννημα της καλλιτεχνικής τους συνύπαρξης.

main_aakash_rising_by_chris_nash_2l

Λενιώ Αλεξίου

Info

05 Νοεμβρίου 2016
ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Και 6 Νοεμβρίου 2016. Ώρα: 20:30. Εισιτήρια: Παιδιά, μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ζώνη Δ: 15€ (με την έκπτωση 12€), Ζώνη Γ: 25€ (20€), Ζώνη Β: 35€ (28€), Ζώνη Α: 45€ (36€), Διακεκριμένη Ζώνη: 55€ (44€). Προπώληση: Στο www.viva.gr, και στο τηλ. 11876 Στα ταμεία του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) και στα καταστήματα Public και MediaMarkt.

Πηγή: tospirto.net