Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Η παράσταση αρχίζει στο Half Note

16 Οκτωβρίου 2016

Η παράσταση αρχίζει στο Half Note

Fred Wesley on stage at the Apollo Theater

Fred Wesley on stage at the Apollo Theater

Το δημοφιλές μουσικό στέκι εγκαινιάζει τη νέα περίοδο λειτουργίας του.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα χειμερινή σεζόν μας υπόσχεται το ιστορικό στέκι Half Note Jazz Club με ήχους τζαζ, μπλουζ, swing αλλά και μουσικούς από την ελληνική μουσική σκηνή.
Ξεκινώντας από τις 14 Οκτωβρίου με την ιστορική μπάντα: Mississippi Heat και με ήχο από τα μπλουζ του Σικάγο, η συνέχεια περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στο θρύλο της jazz Dexter Gordon με τον σαξοφωνίστα Craig Handy και τον πιανίστα Kirk Lightsey. Αμέσως μετά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Χειμερινούς Κολυμβητές, στην πρώτη τους «χειμερινή βουτιά», και electro-swing με το ικανό Βρετανικό συγκρότημα The Electric Swing Circus. Θα ακολουθήσει η μεγάλη κυρία του Rockin’ Blues Sharrie Williams και οι Wiseguys που την συνοδεύουν, οι Αργεντίνοι χορευτές του τάνγκο Julia Gorin & Jonatan Baez και η ορχήστρα τους Orquesta Pasional.
Ακόμη δύο θρυλικά ονόματα από το παρελθόν, το τρομπόνι του James Brown Fred Wesley και οι Oregon που επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από 32 χρόνια.
main_julia_gorin___jonatan_baez

main_oregon

main_%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82_%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82

main_the_electric_swing_circus

main_mississippi_heat

main_sharrie_williams

main_kirk_lightsey

main_dexter_gordon

main_craig_handy

Fred Wesley on stage at the Apollo Theater

Fred Wesley on stage at the Apollo Theater

 

Μάκης Μηλάτος

Πηγή:  tospirto.net