Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Θα λατρέψετε αυτό το Android Keyboard, ειδικά αν γράφετε… φωνητικά

27 Οκτωβρίου 2016

Θα λατρέψετε αυτό το Android Keyboard, ειδικά αν γράφετε… φωνητικά

android-talktype-voice-keyboardΈνα από τα μέρη όπου μπορείτε πραγματικά να νιώσετε την προσαρμοσμένη ελευθερία του Android είναι με το πληκτρολόγιό σας. Υπάρχουν πληκτρολόγια για κάθε είδους «δακτυλογράφο», έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι με ένα μόνο. Ακόμη, και αν θέλετε μία minimum εμφάνιση, την ικανότητα να σύρετε τις λέξεις ή μια υπερ-ακριβή μηχανή πρόβλεψης, θα βρείτε κάτι κατάλληλο για εσάς στο Google Play.

Αν πιάνετε τον εαυτό σας να πληκτρολογείτε πιο συχνά με τη φωνή σας από ό,τι με τα δάχτυλά σας, μπορεί να σας ενδιαφέρει το TalkType. Αυτό το πληκτρολόγιο εξυπηρετεί εκείνους που πληκτρολογούν…. μιλώντας και είναι ιδανικό για όσους πρέπει να στέλνουν μηνύματα συχνά, ενώ είναι απασχολημένοι. Επιπλέον, είναι ένα καλό βήμα για το αν θέλετε να ελέγχετε πλήρως το Android κινητό μόνο φωνητικά.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια ισχυρή μηχανή αναγνώρισης φωνής, στην οποία μπορείτε να πείτε και λέξεις για τα σημεία στίξης, όπως φυσικά θα περιμένατε. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η trackpad λειτουργία της περιοχής του πληκτρολογίου, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα τη λέξη που έχετε πληκτρολογήσει μιλώντας. Σε όλα αυτά προσθέστε τη δυνατότητα να στείλετε εικόνες GIF και κοντινές τοποθεσίες απλώς και μόνο λέγοντάς το με τη φωνή σας. Οπότε, καταλήγετε σε ένα αρκετά καλό πακέτο.

Φυσικά, το TalkType περιλαμβάνει και ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο με swipping λειτουργικότητα για εκείνες τις φορές που θέλετε να γράψετε ένα ολοκληρωμένο μήνυμα. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή δεν είναι τόσο περιορισμένη που θα πρέπει να έχετε δύο πληκτρολόγια εγκατεστημένα. Ενώ πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου περιλαμβάνουν μια φωνητική λειτουργία, είναι ωραίο να βλέπεις μία να το θέτει ως προτεραιότητα.

Πηγή:  secnews.gr