Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Τελετή Αποφοίτησης Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

18 Νοεμβρίου 2016

Τελετή Αποφοίτησης Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

unnamedTeletiApofoitisis

Αγαπητοί κι αγαπητές,

 

Μετά από παράκληση πολλών φίλων του ΑΠΚΥ για να παρακολουθήσουν την Τελετή Αποφοίτησης, βρισκόμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως φέτος θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τελετή Αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ζωντανά μέσω του συνδέσμου http://www.ouc.ac.cy/web/guest /event  Η μετάδοση της εκδήλωσης θα αρχίσει αύριο στις 6:30μ.μ.

 

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, ώρα 6:30μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους 1021 απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενώ στην Τελετή θα λάβουν τον ανώτατο ακαδημαϊκό τίτλο και 6 υποψήφιοι διδάκτορες. Στην εκδήλωση θα αναγνώσει τον χαιρετισμό του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Μάριος Δημητριάδης.

 

Η είσοδος στην Τελετή Αποφοίτησης επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πρόσκλησης.  Η ζωντανή μετάδοση είναι μια ευκαιρία που δίνεται σε φίλους του ΑΠΚΥ, καθώς σε φίλους και συγγενείς των αποφοίτων να παρακολουθήσουν την Τελετή του Πανεπιστήμιου, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται εντός της αίθουσας.

 

Ευχαριστούμε.