Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Εγώ τον Αρχηγό μου τον θέλω Κομάντο & «Αλήτη»….Μέριασε Τούρκο να διαβώ πλάκωσαν τα Κομάντο!

23 Νοεμβρίου 2016

Εγώ τον Αρχηγό μου τον θέλω Κομάντο & «Αλήτη»….Μέριασε Τούρκο να διαβώ πλάκωσαν τα Κομάντο!

DCIM130GOPRO

Απίστευτο και όμως Αληθινό: O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  Βούτηξε τους «Ανώτατους με τις Πουλάδες» και τους πέταξε στην κυριολεξία  πρώτα στο νερό και μετά στο βυθό ,λες και πρόκειται για εικοσάχρονα παιδιά των Ειδικών Δυνάμεων και εδώ εμείς … βαράμε Προσοχή!

zmk2688-1

Δεν ξέρουμε το γιατί αποφάσισε ξαφνικά ο Αρχηγός να εκτελέσει την «ΙΑΠΕΤΟΣ 11-2016’’ ..Αλλά ούτε και γιατί ακριβώς προετοιμάζεται , αλλά αυτό δεν έχουμε ξαναδεί και ίσως να μην το ξαναδούμε!

88-1

«Μπροστά πηγαίνει ο Aρχηγός και πίσω του οι Σκύλοι και τί Σκύλοι μαύροι σαν τον Χάροντα!» (φώτο)

DCIM130GOPRO

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρακολούθησε δραστηριότητες της άσκησης «ΙΑΠΕΤΟΣ 11-2016’’, η οποία εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ).56-3

Έτοιμος για το Πήδημα του Βατράχου και ο ΓΕΠΣ …Πάντα μπροστά το Κομάντο!

zmk2499

zmk2511

DCIM130GOPRO

Στο πλαίσιο της άσκησης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησε πτώση με αλεξίπτωτο στατικού ιμάντα και στη συνέχεια κατάδυση σε βάθος 30 μέτρων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των ν. Φλεβών στον Αργοσαρωνικό.

DCIM130GOPRO

Στο απίστευτο άλμα και αμέσως μετά στην κατάδυση, πέραν προσωπικού της ΔΥΚ, συμμετείχε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, (ΓΕΠΣ) ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, (ΔΔΕΕ) ο Διοικητής της ΔΥΚ, και ο Διοικητής της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών.

DCIM130GOPRO

Όταν όμως έχεις τον ανθό των Ανωτάτων αξιωματικών να πέφτουν για επιχειρήσεις ,σύμφωνα δε με πληροφορίες έμειναν στο βυθό περί τα σαράντα λεπτά …Έ όπως να το κάνει το παίρνεις και πάνω σου !

66-4

Σχόλιο » Μωρέ τυχαία λένε τα Κομάντο εγώ τον Αρχηγό μου τον θέλω Κομάντο αλλά και «Αλήτη;» … Που είσαι Στρατηγέ Ακάρ!! Για μάζεψε τους Επιτελείς σου για κανά άλμα αν σου βαστάει !

 

Πηγή: veteranos.gr