Άγιον ΌροςΕιδήσεις και ΑνακοινώσειςΘαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Η Παναγία η Παραμυθία αναχώρησε για τα Τρίκαλα (πλούσιο φωτορεπορτάζ & βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2016

Η Παναγία η Παραμυθία αναχώρησε για τα Τρίκαλα (πλούσιο φωτορεπορτάζ & βίντεο)

09-1

Με μεγαλοπρέπεια και ιδιαίτερες τιμές πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου η παραλαβή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας από τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Στο Καθολικό του Ευαγγελισμού τελέστηκε παράκληση της Παναγίας της Παραμυθίας, και εν συνέχεια ακολούθησε η κάθοδος προς τον Αρσανά της Μονής.

Την Ιερά Εικόνα συνοδεύαν οι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος, ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και πατέρες της Αδελφότητας.

Άυριο, Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήθει η επίσημη υποδοχή στις 17.00 στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, και εν συνεχεία θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου και θα παραμείνει μόνιμα.

Το βράδυ της ιδίας ημέρας θα τελεστεί Ιερά Αγρύπνια (21.00 με 00.30) στην οποία θα ιερουργήσει ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ.

unnamed unnamed-1 unnamed-2 unnamed-3 unnamed-4 unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7 unnamed-8 unnamed-10 unnamed-11 unnamed-12 unnamed-13 unnamed-14 unnamed-15 unnamed-16 unnamed-17 unnamed-18 unnamed-19 unnamed-20 unnamed-21 unnamed-22

Δείτε στο βίντεο παρακάτω στιγμιότυπα από την αναχώρηση του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας από τον αρσανά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου.

Πηγή: romfea.gr