Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πώς να κάνετε πιο «ζεστό» και φιλόξενο το σαλόνι σας

1 Ιανουαρίου 2017

Πώς να κάνετε πιο «ζεστό» και φιλόξενο το σαλόνι σας

hom1_0Αν μέχρι τώρα γνωρίζατε την έννοια του living room ήρθε η στιγμή να συστηθείτε και με το family room , μια έννοια την οποία πιθανότατα να μη γνωρίζατε ότι έχετε υιοθετήσει στην πράξη και την καθημερινότητα σας.

Το living room θα λέγαμε πως είναι ο χώρος με το πιο εντυπωσιακό design στο σπίτι, εκεί όπου συνήθως υπάρχει το «άβατο», λόγω του υψηλού κόστους των επίπλων αλλά και των διακοσμητικών του στοιχείων.

Από την άλλη, το family room, που συγχέεται με τον παραπάνω όρο, είναι το τμήμα του σπιτιού που έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, εκεί όπου συγκεντρώνονται τα μέλη της αλλά και οι καλεσμένοι, προκειμένου να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Μοιάζει με ένα μεγάλο χώρο αναψυχής, που εξυπηρετεί τις κοινωνικές και δημιουργικές ανάγκες, που πραγματοποιούνται εκεί χωρίς ενοχές.

Για να γίνει και το δικό σας family room ακόμα πιο λειτουργικό, φιλόξενο και cozy, μοιραζόμαστε μερικά πολύτιμα tips βασισμένα στα χαρακτηριστικά αυτών των δωματίων:

  • Αρωματικά κεριά

Τα αναμμένα κεριά σε συνδυασμό με το άρωμα τους, δεν είναι το must μόνο για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά και στην περίπτωση ενός family room χαρίζουν την απαραίτητη ζεστασιά προσθέτοντας μια διακριτική μυρωδιά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα αρώματα των κεριών στην εποχή και για το χειμώνα, προτείνουμε scents όπως κανέλα και βανίλια, που θα προσελκύσουν τους πάντες.

 

Πηγήbovary.gr