Γενικά Θέματα

Εννιάχρονος γράφει γράμματα σε αγνώστους για να… γνωρίσει τον κόσμο (vid)

24 Ιανουαρίου 2017

Εννιάχρονος γράφει γράμματα σε αγνώστους για να… γνωρίσει τον κόσμο (vid)

Πηγή: goodnewsnetwork

Πηγή: goodnewsnetwork

Ο μικρός Toby Little έχει γράψει περισσότερα από 1.000 γράμματα σε αγνώστους ανά τον κόσμο για να… κάνει καινούργιος φίλους και να αλλάξει τον κόσμο.
Διαβάστε επίσης

Μπάντα με γκάιντες ερμηνεύει το Thunderstruck των AC/DC (vid)
Το 9χρονο – σήμερα – αγόρι από την Αγγλία πήρε την ιδέα των γραμμάτων από ένα παιδικό βιβλίο που λέγεται «Letter to New Zealand» (Γράμμα στη Νέα Ζηλανδία). Το βιβλίο περιγράφει τι συμβαίνει στα e-mail μόλις αποστέλλονται.
Ξεκίνησε να γράφει τα γράμματα πριν από τέσσερα χρόνια και έχει λάβει 462 απαντήσεις από ανθρώπους απ΄ όλον τον κόσμο.
«Όταν ήμουν πέντε χρονών αποφάσισα πως ήθελα να ανακαλύψω πολλά για τον κόσμο, έτσι ξεκίνησα να γράφω γράμματα σε κάποιον σε κάθε χώρα του κόσμου», λέει ο Toby.
«Ξεκίνησα τα γράμματα γιατί ήθελα να μάθω περισσότερα για τον κόσμο, να βοηθήσω τους ανθρώπους να καταλάβουν ο ένας τον άλλο καλύτερα, να γίνουν φίλοι και να κάνω τον κόσμο καλύτερο μέρος – και ακόμη προσπαθώ. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ανθρώπους σε κάθε χώρα, αλλά με βοηθάει πολύς κόσμος».

Ο μικρός αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για το ShelterBox, μια φιλανθρωπική οργάνωση που επικεντρώνεται στην μεταφορά ειδών, όπως εργαλεία, κουβέρτες, σκεύη μαγειρικής και ότι άλλο χρειαστεί, σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Πηγές: goodnewsnetwork- cnn.gr