Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πολιτιστική Πρωτεύουσα : Δωρεάν χώροι στάθμευσης το διήμερο των εκδηλώσεων στην Πάφο

28 Ιανουαρίου 2017

Πολιτιστική Πρωτεύουσα : Δωρεάν χώροι στάθμευσης το διήμερο των εκδηλώσεων στην Πάφο

pafos-2017-parousiazei-ti-dynamiki-tis-politistikis-proteyousas-stous-xenodochous

Δωρεάν δημόσιοι και ιδιωτικοί χώρου στάθμευσης θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια του διήμερου των εκδηλώσεων για την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017, στις 28 Ιανουαρίου και 29 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο Δήμος Πάφου.

Οι χώροι αυτοί είναι: το γήπεδο Γ.Σ. Κόροιβος, το πρώην τούρκικο γήπεδο (παρά το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πάφου), ο νέος χώρος στάθμευσης πίσω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου (κέντρο πόλης), ο χώρος στάθμευσης κυβερνητικών κτιρίων, ο χώρος στάθμευσης έναντι Δικαστηρίου, ο  υπόγειος χώρος στάθμευσης συγκροτήματος Γερακόπετρα (Πολυκατοικία Πιττοκοπίτη),ο χώρος στάθμευσης Καραβέλλας,ο χώρος στάθμευσης καφετέριας Muse στο Μουσαλλά, ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης έναντι κυβερνητικών κτιρίων, ο χώρος στάθμευσης λεωφόρου Αποστόλου Παύλου (έναντι οικονομικού τμήματος Δήμου Πάφου) και ο χώρος στάθμευσης Παφιακού Σταδίου.

Στο χώρο του Παφιακού Σταδίου, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα υπάρχει το Σάββατο μικρό λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στο κέντρο της πόλης από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ.

Οι δρόμοι που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους οδηγούς για τις μετακινήσεις τους είναι: Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Χαράλαμπου Μούσκου, Νεόφυτου Νικολαϊδη, Γρίβα Διγενή (μέχρι το ύψος της CYTA) και 1ης Απριλίου.

Κλειστή για τα οχήματα θα είναι η οδός 25ης Μαρτίου (κατά μήκος του Δημοσίου Κήπου)

Ο δρόμος Γρηγόρη Αυξεντίου (πίσω από την Αστυνομία) θα είναι ανοιχτός για όσους θα χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης του Γ.Σ. Κόροιβος, του πρώην τούρκικου γηπέδου και του νέου χώρου στάθμευσης πίσω από την Αστυνομία.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλείται το κοινό να αποφεύγει την χρήση αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Πηγή: cyprusnews.eu