“Το φαγητό ενώνει” στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Με παραδοσιακά πιάτα από τις χώρες καταγωγής τους, όπως Tawa (λαχανικά), Quzi με Tikka (μοσχαρίσιο κρέας), φαλάφελ και Kubeh (κεφτέδες), οκτώ άντρες πρόσφυγες από τους καταυλισμούς της Αλεξάνδρειας και της Βόλβης, “φίλεψαν” τους επισκέπτες του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αλλά και πρόσφυγες που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη γι’ αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ/Αγγελάκης Γ.