Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Λεμεσός 2017 – Και φέτος στις 100 πόλεις του κόσμου με την Καλύτερη Ποιότητα Ζωής

15 Μαρτίου 2017

Λεμεσός 2017 – Και φέτος στις 100 πόλεις του κόσμου με την Καλύτερη Ποιότητα Ζωής

Limassol2

Για ακόμα μια φορά η Λεμεσός βρίσκεται στη λίστα με τις 100 πόλεις του κόσμου που προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ζωής για το 2017.

Σύμφωνα με προηγούμενό μας δημοσίευμα, η Λεμεσός βρισκόταν στην ίδια λίστα και το 2016, διεκδικώντας την 88η θέση των πόλεων με την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με πληροφορίες από τον “Φ”, έρευνα που διεξάγει κάθε χρόνο η διεθνούς κύρους εταιρεία Συμβούλων Επιχειρηματιών Mercer, κατέταξε τη Λεμεσό μαζί με το Ταλίν στην 89η θέση για το 2017, ανάμεσα σε 230 άλλες πόλεις από όλο τον κόσμο.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Βιέννη βρίσκεται στην πρώτη θέση ενώ η Βαγδάτη εξακολουθεί να θεωρείται η χειρότερη πόλη για να ζει κανείς. Η Ζυρίχη, το Όκλαντ, το Μόναχο και το Βανκούβερ ακολουθούν τη Βιέννη στον κατάλογο των πέντε πιο ευχάριστων πόλεων που μπορεί να ζήσει κανείς.

Τα παγκόσμια κέντρα του Λονδίνου, του Τόκιο, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης δεν κατάφεραν να αναρριχηθούν καν στις 30 καλύτερες πόλεις, μένοντας πίσω από τις περισσότερες μεγάλες γερμανικές, σκανδιναβικές, καναδικές, νεοζηλανδικές και αυστραλιανές πόλεις.

Πηγή: cyprusnews.eu