Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΘαύματα και θαυμαστά γεγονόταΙερά Μεγίστη Μονή ΒατοπαιδίουΣυνεντεύξεις

Σάκης Κεχαγιόγλου: «Τέλος στον διωγμό της ιστορικής Μονής Βατοπαιδίου»

22 Μαρτίου 2017

Σάκης Κεχαγιόγλου: «Τέλος στον διωγμό της ιστορικής Μονής Βατοπαιδίου»

55703

Την χαρά του για το γεγονός ότι λαμβάνει τέλος η περιπέτεια και ο διωγμός τόσο της ιστορικής Μονής Βατοπαιδίου, όσο και του πελάτη του, Κωνσταντίνου Γκράτζιου, εξέφρασε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.
Ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος υπερασπίστηκε τον κ. Γκράτζιο, εκ των κατηγορούμενων της δίκης, δήλωσε: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την ομόφωνη και πανηγυρική αθώωση του Κωνσταντίνου Γκράτζιου (πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΕΔ), τον οποίο υπερασπιστήκαμε από κοινού με τον καθηγητή Στέφανο Παύλου.

Διαβάστε εδώ:  Πατέρας Αρσένιος στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: “Αδιαφορούσα για την υποκρισία των ανθρώπων, με ενδιέφερε η αγάπη του Θεού”
Η απόφαση αυτή αποτελεί ορόσημο στα δικαστικά χρονικά της χώρας και αποδεικνύει ότι όταν οι Δικαστές αγνοούν επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες και δικάζουν με μοναδικό κριτήριο το υλικό της δικογραφίας, τότε το αποτέλεσμα είναι το μόνο σύμφωνο με το Δίκαιο και την Αλήθεια.

Τέλος επιθυμώ ως πολίτης να εκφράσω τη χαρά μου γιατί λαμβάνει τέλος η περιπέτεια και ο διωγμός της ιστορικής Μονής Βατοπαιδίου, που απετέλεσε πλήγμα για το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία».

Πηγή: vimaorthodoxias.gr