Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

ΚΠΙΣΝ: 400 δωρεάν θέσεις για ανέργους στα «Τοπία» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

28 Μαρτίου 2017

ΚΠΙΣΝ: 400 δωρεάν θέσεις για ανέργους στα «Τοπία» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη  δελτίου - βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια, την Τετάρτη 29 Μαρτίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη δελτίου – βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια, την Τετάρτη 29 Μαρτίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, «Τοπία», στην Κεντρική Σκηνή – Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.

Η πρώτη παραγωγή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας, είναι το τρίπτυχο «Τοπία», το οποίο θα παρουσιαστεί στις 31 Μαρτίου, 1, 2, 4, και 5 Απριλίου και 5, 6 και 10 Μαΐου.

kpisn-400-dorean-theseis-gia-anergous-sta-topia-tis-ethnikis-lurikis-skinis (1)

Τα «Τοπία» επιχειρούν να ανοίξουν έναν νέο δρόμο στην καλλιτεχνική ταυτότητα του Μπαλέτου της ΕΛΣ, φέρνοντας σε δημιουργικό διάλογο διαφορετικά στιλ του νεοκλασικού μπαλέτου. Ο έως πρότινος διευθυντής του Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, διεθνώς αναγνωρισμένος Α΄ χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ παρουσιάζει για πρώτη φορά χορογραφία του με το Μπαλέτο της ΕΛΣ, με τίτλο «Sarabande». Ο διακεκριμένος Βρετανός χορογράφος Ντάγκλας Λη παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία με τίτλο «Fortress», ενώ ο διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Αντώνης Φωνιαδάκης θα παρουσιάσει τη χορογραφία «The Shaker Loops».

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη  δελτίου – βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59, τηλ. κέντρο: 210 3662100), την Τετάρτη 29 Μαρτίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Πηγή:  naftemporiki.gr