Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Όλοι οι πόνοι οδηγούν στην αγκαλιά του Χριστού

21 Απριλίου 2017

Όλοι οι πόνοι οδηγούν στην αγκαλιά του Χριστού

Της Ουρανίας Χαβαντζόγλου

φυλακές

Τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, ζήσαμε μια συγκλονιστική εμπειρία; στο χώρο των φυλακών στον Αυλώνα.Η ομάδα του κουκλοθέατρου ” από καρδιάς” επισκέφτηκε το κέντρο κράτησης νέων στον Αυλώνα, και παρουσίασε για τους κρατουμένους γονείς την παράσταση ” η αρρώστια του Αχλαδένιου ‘ που την παρακολούθησαν μαζί με την οικογένειά τους. Ζεσταίνοντας τα κελιά των φυλακών με αγάπη και μαλακώνοντας τις καρδιές των κρατουμένων πατεράδων, ώστε να παρακολουθήσουν τη γιορτούλα μας μαζί με τα παιδάκια τους και την σύζυγο τους.

Μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων ερχόντουσαν κι άλλοι.. Και πλησιάζοντας αναθάρρευαν!!!! Η παράσταση ξεκίνησε και ήταν τόσο συγκινητικό να βλέπεις να σμίγει η οικογένεια και να παρακολουθούν από κοινού…

Ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδος ” από καρδιάς” καθώς και τη διεύθύντρια του κέντρου κράτησης Νέων κ.Γέρου και την Κοινωνική Λειτουργό. κ.Μαρούσα Απειρανθίτου.

Τι μας έμεινε στην καρδιά και στο νου….

Τα παιδάκια στις αγκαλιές των πατεράδων να προσπαθούν να χαθούν πιο βαθιά να πάρουν αγάπη. Γέλια, παιχνίδι, δώρα, κεράσματα, λαμπάδες για όλους, μια γιορτινή μεγάλη αγκαλιά.

Κρατούμενοι να ᾽ρχονται συνέχεια δειλά να πάρουν και αυτοί ζεστασιά.

Μακάρι ο Χριστός να μας δίνει τέτοιες ευκαιρίες… γιατί όλοι οι πόνοι οδηγούν στην αγκαλιά Του και εκεί βρίσκουν τη λύτρωση.

Πηγή: ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr