Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Με ζουρνάδες και Νταούλια η …Παράδοση των Στρατοπέδων στην Καρδίτσα!

22 Μαΐου 2017

Με ζουρνάδες και Νταούλια η …Παράδοση των Στρατοπέδων στην Καρδίτσα!

Με Ζουρνάδες και Νταούλια έγινε η Παράδοση των δύο Στρατοπέδων απο τον ΑΝΥΕΘΑ  Βίτσα στο Δήμο της Καρδίτσας μια ακόμη «επένδυση » επ ωφελεία των Κατοίκων της Καρδίτσας  όπως ανήγγειλε ο Υπουργός … Με ζουρνάδες και Νταούλια η Παράδοση του Στρατοπέδου ….

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, παρέστη και χαιρέτισε στην εκδήλωση παράδοσης του πρώην στρατοπέδου «Λουμάκη» στο Δήμο Καρδίτσας.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, είναι τα ανενεργά στρατόπεδα να αρχίσουν να αποδίδονται και να αποδίδουν.

Ανάμεσα στα άλλα σημείωσε: «Είναι μια καλή μέρα και για την Καρδίτσα και για τις Ένοπλες Δυνάμεις, με την έννοια ότι μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και εννέα χρόνια, και τολμώ να πω πως πήρε πάρα πολύ χρόνο, φτάνει στο τέλος της και φτάνει συγχρόνως σε μία καινούργια αρχή.

Αυτό που εγώ έχω να πω, από την μια πλευρά να ευχηθώ, αυτός ο χώρος να γίνει πνεύμονας ζωής για την Καρδίτσα ι βεβαίως σαν κυβέρνηση θα ενδιαφερθούμε ακόμα περισσότερο, ώστε να βρεθεί η αναγκαία χρηματοδότηση, ώστε γρήγορα, αυτό το έργο να γίνει και να αξιοποιηθεί και να κρατιέται αξιοποιήσιμο…

Παρουσία του Στρατάρχη η Παράδοση του Στρατοπέδου στον …Δήμαρχο

Σχόλιο  ¨και το Παρέδωσαν και θα το χρηματοδοτήσουν …Σύμφωνα με τον Υπουργό ! Αν αναλογιστούμε όμως την τύχη που είχε η Παραχώρηση μέρος του Στρατοπέδου Παπαστάθη στο Δήμο στην  γειτονική πόλη των Τρικάλων που κατάντησε  πάρκιν και σκουπιδότοπος ,να μας συμπαθάτε κ.ΑΝΥΕΘΑ αλλά μόνο αισιόδοξοι δεν είμαστε !

 

Πηγή: veteranos.gr