Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Προσωπική τελετή αποφοίτησης για φοιτητή που έχασε την ορκωμοσία του λόγω βλάβης στο μετρό

11 Ιουνίου 2017

Προσωπική τελετή αποφοίτησης για φοιτητή που έχασε την ορκωμοσία του λόγω βλάβης στο μετρό

Μπορεί μία βλάβη στο τρένο να στέρησε από τον νεαρό Jerich Alcantara την ευκαιρία να γιορτάσει με τους συμφοιτητές του την αποφοίτησή του, ωστόσο τελικά παρέλαβε το πτυχίο του σε μία… προσωπική τελετή.

Ο φοιτητής νοσηλευτικής βρισκόταν καθοδόν για το κολέγιο Hunter της Νέας Υόρκης, στις 30 Μαΐου, όταν ο συρμός του μετρό της Νέας Υόρκης στον οποίο επιβιβάστηκε ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης.
Η βλάβη είχε σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας να εγκλωβιστούν στο μετρό για περισσότερη από μιάμιση ώρα, με νεαρό φοιτητή να αδυνατεί να προσεγγίσει το κολέγιό του, χάνοντας την τελετή.

Ωστόσο, μαθαίνοντας την ιστορία του, ο πρόεδρος του κολεγίου Jennifer Raab και ο κοσμήτορας της σχολής νοσηλευτικής Gail McCain αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Πέμπτη μία προσωπική τελετή, ειδικά για τον Alcantara, προκειμένου ο νεαρός φοιτητής να λάβει με κάθε επισημότητα το πτυχίο του.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Alcantara δήλωσε ότι αυτή τη φορά δεν θα εμπιστευτεί το μετρό, αλλά θα μεταβεί με αυτοκίνητο στο κολέγιο, προκειμένου να σιγουρευτεί πως θα δώσει το «παρών» στην τελετή.

Τελικά, ο νεαρός φοιτητής παρέλαβε το πτυχίο του, με την ιστορία του να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

 

δείτε το βίντεο εδώ naftemporiki.gr