Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο της Ι.Μ. Δημητριάδος στη Μονή Βατοπαιδίου

16 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο της Ι.Μ. Δημητριάδος στη Μονή Βατοπαιδίου

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας το έργο στήριξης Μητροπόλεων ανά την επικράτεια, απέστειλε τρόφιμα για τις ανάγκες των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Δημητριάδος.
Η Μητρόπολη εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Ηγούμενός της Γέροντας Εφραίμ, έρχονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο πολυποίκιλο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ο Αγιορείτικος Μοναχισμός είναι μεν εκτός του κόσμου, προσεύχεται, όμως και δρα ουσιαστικά, ενισχύοντας τα έργα της Εκκλησίας, που διακονεί τον κόσμο.
Αυτή τη φορά η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, όπου θα φιλοξενηθούν και το φετινό Καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ για την διαρκή στήριξη και συναντίληψή του στο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Πηγή: vimaorthodoxias.gr