Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Ουρές για τζάμπα βενζίνη σε πρατήριο – Χάλασε αυτόματος πωλητής

3 Αυγούστου 2017

Ουρές για τζάμπα βενζίνη σε πρατήριο – Χάλασε αυτόματος πωλητής

«Πάρτι» έκαναν οδηγοί, τα ξημερώματα της Τετάρτης  σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Τρίπολη, για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους με τζάμπα βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ των οχημάτων που περνούσαν με δωρεάν βενζίνη. Λόγω της ζημιάς ο αυτόματος πωλητής έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Η είδηση ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο κυκλοφόρησε και έτσι γύρω στις 2 τα ξημερώματα σχηματίστηκαν ουρές από ιδιοκτήτες οχημάτων που ήθελαν να κλέψουν βενζίνη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το arcadiaportal.gr με την επιχείρηση, πληροφορήθηκε ότι έχει κατατεθεί μήνυση από την επιχείρηση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι ιδιοκτήτες, τους οποίους δεν ενημέρωσε κανείς όταν λάμβανε χώρα το περιστατικό, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

 

Πηγή: offsite.com.cy