Θεολογία και Ζωή

Δεν πρόλαβαν οι αδελφές που έψαχναν τον Κύπριο πατέρα τους 50 χρόνια μετά… Ξεψύχησε πριν 7 μήνες

23 Αυγούστου 2017

Δεν πρόλαβαν οι αδελφές που έψαχναν τον Κύπριο πατέρα τους 50 χρόνια μετά… Ξεψύχησε πριν 7 μήνες

Ο χρόνος μπορεί να καταστεί αδυσώπητος… Έτσι και στην περίπτωση των δύο αδελφών Charlotte και Natalie που εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν να ξεκινήσουν προσπάθειες για να εντοπίσουν τον Ελληνοκύπριο πατέρα τους, τον οποίο δεν είχαν γνωρίσει ποτέ.

Ήξεραν μόνο το όνομα του… Και είχαν μια φωτογραφία… Ήθελαν να του μιλήσουν, να του πουν όσα δεν του είπαν στα 50 χρόνια που έφυγε από το Λονδίνο.

Η ιστορία της οικογένειας…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έφερε πρώτα στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο Ανδρέας ζούσε με την οικογένεια του στην περιοχή Holborn του Λονδίνου, τη δεκαετία του 1960. Όταν η μητέρα των δύο αδελφών Charlotte και Natalie αρρώστησε, έβαλε τα παιδιά υπό τη φροντίδα των κρατικών υπηρεσιών, αφού ο Ανδρέας αναγκάστηκε τότε να επιστρέψει στην Κύπρο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Η Natalie, ανέφερε μιλώντας στο Parikiaki.com ότι όταν ο πατέρας της επέστρεψε από την Κύπρο όπου είχε πάει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, η μητέρα της του είχε πει ότι δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτος. Και από τότε δεν τον είδε ξανά κανείς…

Δεν πρόλαβαν…

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» δυστυχώς οι δύο αδελφές δεν πρόλαβαν να εκπληρώσουν τον διακαή τους πόθο. Ο Ανδρέας απεβίωσε μόλις πριν 7 μήνες, μετά από σύντομη ασθένεια στη Λάρνακα. Έχει ταφεί στο 13 Φεβρουαρίου 2017, στο νέο κοιμητήριο Λάρνακας στην Τερσεφάνου.

 

Πηγή: cyprustimes.com/