Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Μέχρι Τις 15 Σεπτεμβρίου Τα Δικαιολογητικά Για Το Φοιτητικό Επίδομα

24 Αυγούστου 2017

Μέχρι Τις 15 Σεπτεμβρίου Τα Δικαιολογητικά Για Το Φοιτητικό Επίδομα

Προθεσμία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έχουν οι φοιτητές για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να πάρουν το φοιτητικό τους επίδομα. Το επίδομα ισχύει για 2.000 φοιτητές, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση υπογεγραμμένη και όσα δικαιολογητικά αναγράφονται σε αυτήν), προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου δικαιολογητικών των υποψηφίων του προσωρινού πίνακα επιλεγέντων, «Προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)», ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 προέκυψαν περίπου 1.200 υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά.

Οι εν λόγω υποψήφιοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας και σύμφωνα με την αρ.πρωτ. 3819/6-4-2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΙΚΥ, διαγράφονται από τον πίνακα επιλεγέντων υποψηφίων, οι δε αντίστοιχες κενές θέσεις θα καλυφθούν από επιλαχόντες υποψήφιους.

Προς επίσπευση της διαδικασίας, με απόφαση του Δ.Σ. του ΙΚΥ, καλούνται οι επιλαχόντες υποψήφιοι με σειρά κατάταξης από 3.686 έως και 5.685 (συνολικά 2.000 επιλαχόντες υποψήφιοι) να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος/Σχολής τους, το αργότερο έως 15/9/2017, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση υπογεγραμμένη και όσα δικαιολογητικά αναγράφονται σε αυτήν), προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος.

Σημειώνεται ότι, για να μη δημιουργηθεί προσδοκία χορήγησης υποτροφίας στους επιλαχόντες υποψήφιους, έχουν κληθεί περισσότεροι επιλαχόντες από τις κενές θέσεις και η τελική κατάταξη θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των δικαιολογητικών, κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής (οριστικοί πίνακες επιλεγέντων, επιλαχόντων και διαγραφέντων υποψηφίων) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας, προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

Πηγή: infokids.gr