Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής στην Σιέρρα Λεόνε (ΦΩΤΟ)

9 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής στην Σιέρρα Λεόνε (ΦΩΤΟ)

Η επιτροπή Εξωτερικῆς Ιεραποστολής της 3ης Ἀρχιεπισκοπικῆς Περιφερείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, διοργάνωσε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής της Σιέρα Λεόνε.

Της Ορθόδοξης αυτής Ιεραποστολῆς ηγείται ο εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας προερχόμενος, Αρχιμανδρίτης Ιερομόναχος, π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, πλαισιούμενος υπό του π. Θεμιστοκλή Αδαμόπουλο, π. Διογένους Πατσούρη, π. Σπυρίδωνος Βουνάση, π. Κωνσταντίνου Σκουμπουρδή και του Διακόνου π. Δανιήλ Bradshaw, ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Θέμπαρτον.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της νήσου Λήμνου το έτος 1912.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Θέμπαρτον, όπου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, ευλόγησε την πλούσια τράπεζα.

Την εκδήλωση ετίμησε με την παρουσία του ο Εντιμότατος Πρόξενος της Ἑλλάδος στην Αδελαῒδα κ. Ανδρέας Γούρας, ο πολιτειακός θησαυροφύλακας Τομ Κουτσαντώνης, ο ομοσπονδιακός βουλευτής Στάθης Γεωργανάς, ομογενειακοί παράγoντες, Ιερεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας και πλήθος κόσμου.

Ο Θεοφιλέστατος επήνεσε το θεάρεστο και επίπονο έργο της Ιεραποστολής και μετέφερε προς πάντας τις πατρικές ευχές και τις ευχαριστίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού.

Το συγκεντρωθέν ποσόν υπέρ της Ιεραποστολής ξεπέρασε το χρηματικό ποσόν των $40.000.00 δολλαρίων.

Τα μέλη της εξωτερικής αποστολῆς, θερμά ευχαριστούν όλους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές και αυτούς πού εργάστηκαν με ιεραποστολικό ζήλο για την απόλυτη επιτυχία της εκδηλώσεως.

 

Πηγή: romfea.gr