Ορθόδοξη πίστηΠροσκυνήματα-Οδοιπορικά-Τουρισμός

Εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής των νήσων Φίτζι, Τόνγκα και Σαμόα

20 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής των νήσων Φίτζι, Τόνγκα και Σαμόα

Η Κεντρική Νεολαία της 3ης Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας σε συνεργασία με την Ενορία του Προφήτη Ηλία Νόργουντ και με την επιτροπή Ιεραποστολής των νήσων Fiji, Tonga και Samoa διοργάνωσε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής των νήσων Fiji, Tonga και Samoa.

Της Ορθόδοξης αυτής Ιεραποστολής ηγείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος ο οποίος επισκέπτεται την Αδελαῒδα αυτές τις μέρες.

Με την ευλογία και κανονική άδεια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος ιερούργησε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Νόργουντ, συμπαραστατούμενος από τον π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας του Προφήτη Ηλία Νόργουντ, στο πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Το συγκεντρωθέν ποσόν υπέρ της Ιεραποστολής ξεπέρασε το χρηματικό ποσόν των $26.000.00 δολλαρίων.

Εμφανώς συγκινημένος o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανό και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νίκανδρο. Παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη, την Κεντρική Νεολαία, την Ενορία του Προφήτη Ηλία, την επιτροπή Ιεραποστολής και όλους τους πιστούς χριστιανούς που προσέφεραν με την καρδιά τους και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τους ανταποδίδει πολλαπλάσια.

Πηγή: romfea.gr