Επιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΠολυμέσα - Multimedia

3η μέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής

4 Νοεμβρίου 2017

3η μέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής

Με την τιμητική βράβευση του καθηγητού του πανεπιστημίου Neapolis Πάφου, κ. Αντωνίου Αλυγιζάκη, από τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο, συνεχίστηκε η 3η μέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής “Βυζαντινές γιορτές 2017” που συνδιοργανώνεται από τον Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και τον Δήμο Περιστερίου στο Θέατρο Πολιτών του οικείου Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Ιωάννης Μπούτσης, ο Άρχων πρωτοψάλτης της Μητροπόλεως Χαλκηδόνος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Γεώργιος Ρεμούνδος, o επίτιμος Πρόεδρος της ΟΜΣΙΕ κ. Ηλίας Γιουρούκος και ο αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Γεώργιος Μπεκιάρης.

Την βράβευση έκανε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης “Ιωάννης Δαμασκηνός” υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος πρωτοψάλτου της Αγιοτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Χαριλάου Ταλιαδώρου.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από τον Πρωτοψάλτη κ. Γεώργιο Δεμελή.

Στο τέλος την εκδήλωσης παίρνοντας το λόγο ο Πρωτοσύγκελλος της ΙΑΑ αφού μετέφερε την αγάπη, τις ευχες και τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση του φεστιβάλ τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα γίνει το επόμενο Φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρετέθει τράπεζα από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

 

Πηγή: romfea.gr