Θεολογία και ΖωήΠολυμέσα - Multimedia

Ο γέροντας Εφραίμ μεταφέρει “Αγιορείτικα Μηνύματα” στους Πιστούς της Αιτωλοακαρνανίας

25 Νοεμβρίου 2017

Ο γέροντας Εφραίμ μεταφέρει “Αγιορείτικα Μηνύματα” στους Πιστούς της Αιτωλοακαρνανίας

Με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στο Αγρίνιο, ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, μετέφερε στους εκατοντάδες πιστούς που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας «αγιορείτικα μηνύματα».

Ο Γέροντας Εφραίμ, μίλησε για τις εμπειρίες της ζωής στο Άγιο Όρος και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της πνευματικής υπόστασης του ανθρώπου ενώ απάντησε σε ερωτήσεις ακούγοντας τους προβληματισμούς των πιστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ:

Νωρίτερα, τα μέλη του Επιμελητηρίου,  ξενάγησαν τον γέροντα στο εκθετήριο με τα τοπικά προϊόντα, και ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής λόγω της  οικονομικής κρίσης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσιχριτζής παρέδωσε στον  Γέροντα μεταλλικά αντίγραφα των αρχαίων νομισμάτων της περιοχής ως ενθύμιο της επίσκεψης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το παράρτημα του Κέντρου Ενότητας και Μελέτης προβολής των Αξιών «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» και τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Αχελώος», σε συνεργασία με την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

 

Πηγή: briefingnews.gr