Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

700 δέματα σε εμπερίστατες οικογένειες ενόψει των Χριστουγέννων – Σημαντική βοήθεια από την Μονή Βατοπαιδίου

5 Δεκεμβρίου 2017

700 δέματα σε εμπερίστατες οικογένειες ενόψει των Χριστουγέννων – Σημαντική βοήθεια από την Μονή Βατοπαιδίου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

Τ.Θ. 1308 Τ.Κ. 38001 ΒΟΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος 5/12/2017

Σημαντική βοήθεια από την Μονή Βατοπαιδίου

 

Με την καθοριστική βοήθεια και συμπαράσταση της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, η Τοπική μας Εκκλησία θα απλώσει και φέτος την μητρική της μέριμνα σε εκατοντάδες εμπερίστατες οικογένειες της περιοχής μας, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου προς τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Εφραίμ, η περιώνυμος Αγιορείτικη Μονή απέστειλε μεγάλη ποσότητα αναγκαίων ειδών διατροφής τα οποία, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα διατεθούν σε επτακόσιες (700) οικογένειες, διά των κατά τόπους ενοριών.

Σε σχετική επιστολή του προς τον Καθηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει ότι «η πολύτιμη συμπαράστασή σας θα έρθει να συμπληρώσει και να ενισχύσει το δικό μας βαλάντιο, που είναι αρκετά εξασθενημένο πλέον, αφού οι απαιτήσεις που έχουμε μπροστά μας σε όλα τα μέτωπα είναι τεράστιες».

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των αποδεκτών της πολύτιμης βοήθειας, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για την εκ νέου προσφορά της.

 

Πηγή: imd.gr