Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου ενισχύει τη φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

11 Δεκεμβρίου 2017

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου ενισχύει τη φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Αυτή τη φορά απέστειλε μεγάλη ποσότητα λαδιού, η οποία  θα διατεθεί στα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος».

Η κοινωνική αυτή δομή της  Ιεράς Μητροπόλεως που λειτουργεί  με τη καθοδήγηση και το συντονισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου καλύπτει καθημερινά  τις ανάγκες εκατοντάδων απόρων και ανήμπορων να αυτοεξυπηρετηθούν κατοίκων της Κατερίνης.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ευχαριστεί θερμά τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ και τη Μοναστική Αδελφότητα για τη διαρκή του συνδρομή και ουσιαστική στήριξη στο ανθρωπιστικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης, ευκολύνουν ασφαλώς τις υπέρ των εμπεριστάτων φροντίδες της τοπικής Εκκλησίας και ενθαρρύνουν τη συνέχιση των φιλάνθρωπων προσπαθειών για την ανακούφιση εκείνων, που δοκιμάζονται και πραγματικά έχουν ανάγκη της βοηθείας και συμπαράστασης των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητρόπολης.

Πηγή: imkitrous.gr