Θαύματα και θαυμαστά γεγονόταΙερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Νέα προσφορά αγάπης της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στον Άγιο Νικόλαο Πλωμαρίου

13 Δεκεμβρίου 2017

Νέα προσφορά αγάπης της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στον Άγιο Νικόλαο Πλωμαρίου

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζει την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της στο κοινωνικό παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Ερεσσού και Πλωμαρίου με την αποστολή 6 τόνων τροφίμων.

Η νέα αυτή αποστολή περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες από γαλακτοκομικά είδη, όσπρια, ζυμαρικά, τοματοπολτό, ρύζι, λάδι ,αλεύρι κ.α. τα οποία θα διατεθούν για τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας.

Ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου, Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής και το εκκλησιαστικό συμβούλιο εκφράζουν θερμές ευχαριστίες για την νέα ευγενική και φιλάνθρωπη αυτή προσφορά προς τον Καθηγούμενο της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και την ευλογημένη συνοδεία του, καθώς πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτὴ διατηρούν πάντοτε άσβεστη την κανδήλα της Πίστης και της ελπίδος προς τον Θεό, προσφέροντας ζωντανό και αδιάψευστο παράδειγμα της αληθινής κατά Χριστὸν αγάπης, ιδίως στις παρούσες πολὺ δύσκολες περιστάσεις για την πολυβασανισμένη μας Πατρίδα.

Ευχόμοθα ο Παντοδύναμος Θεὸς να χαρίζει πλούσια την ευλογία του προς τον Καθηγούμενο της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και την συνοδεία του, προς δόξαν Θεού και ενίσχυσιν του αγωνιζομένου και δοκιμαζομένου λαού μας.

 

Πηγή: romfea.gr