Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Σχολής Γονέων – Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης

9 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Σχολής Γονέων – Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας των μελών του Δ.Σ. της Σχολής Γονέων – Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης σε ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα στο Εστιατόριο «Απόλαυση».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε εκ μέρους του Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος ο οποίος αφού μετέφερε την Ευλογία του Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, τόνισε το έργο το οποίο γίνεται να συνεχίσει να γίνεται ταπεινά προς Δόξαν Θεού και επωφελεία των συνανθρώπων μας.

Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. κ. Θόδωρος Παυλίδης ο οποίος μεταφέρωντας τον Χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης κ.Σ.Χιονίδη δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του και τις ευχαριστίες για τον Πολιτιστικό Θησαυρό της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα.

Ο  Πρόεδρος της Σχολής Γονέων κ.Κωνσταντίνος Κορομπίλης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την μεγάλη συνεισφορά τους και ενημέρωσε για ενέργειες που προγραμματίζονται με βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις και έκδοση πολυτελούς λευκώματος για τα 30 χρόνια της Σχολής Γονέων οι οποίες θα κορυφωθούν τον Μάρτιο του 2019! Στο υπό έκδοση λεύκωμα θα περιλαμβάνονται όλοι οι ομιλητές και τα Δ.Σ. των 30 χρόνων με πλούσιο οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό.

Το φλουρί «έτυχε» το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ.Γεώργιος Αραβίδης ενώ το παρατεθέν δείπνο ήταν προσφορά του Εστιατορίου «Απόλαυση» Γυμναστηρίου 13  (όπισθεν του πάρκου Κατερίνης) το οποίο θερμώς ευχαριστούμε.