Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Ρωσίδα διαφημίζει την τιμιότητα των Κυπρίων

2 Φεβρουαρίου 2018

Ρωσίδα διαφημίζει την τιμιότητα των Κυπρίων

Εντυπωσιασμένη από την στάση των ανθρώπων στην Πόλη Χρυσοχούς, όπου έκανε τις διακοπές της, μια ρωσίδα “διαφημίζει” ήδη την τιμιότητα των ανθρώπων της Κύπρου και τις φυσικές χάρες της περιοχής Χρυσοχούς στη χώρα της.

Η ρωσίδα επισκέπτρια, η οποία είναι μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωσθεί γνωστή και αναγνωρισμένη επιστήμονας της ιατρικής στη χώρα της, έχασε την τσάντα της, που περιείχε μεγάλο ποσό χρημάτων και άλλα προσωπικά της αντικείμενα όταν μια από τις μέρες της παραμονής της στην Πόλη Χρυσοχούς βγήκε για ψώνια.

Απογοητευμένη η επισκέπτρια, επισκέφθηκε τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό και ανέφερε το γεγονός, λέγοντας ότι σε κάποιο από τα καταστήματα που επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη μέρα ξέχασε τη τσάντα της, μη μπορώντας να θυμηθεί πού ακριβώς συνέβη αυτό.

Έκπληκτη ωστόσο η ρωσίδα τουρίστρια είδε ενώπιον της το επόμενο πρωί άνδρες της Αστυνομίας να της παραδίδουν την τσάντα με όλο το περιεχόμενο της, αφού όπως της ανέφεραν ιδιοκτήτης καταστήματος που εντόπισε τη τσάντα στην επιχείρηση του, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό και την παρέδωσε.

Η επισκέπτρια από τη Ρωσία εντυπωσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός αυτό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τα συγχαρητήρια της σε όλους. Η επισκέπτρια αποκάλυψε επίσης την πρόθεση της σε παράγοντες της Πόλης, να προχωρήσει στην αγορά κατοικίας στην περιοχή Χρυσοχούς, εκτιμώντας όπως τόνισε την αίσθηση της ασφάλειας που της παρέχει η περιοχή και πλέον και την επιβεβαίωση της τιμιότητας των ανθρώπων της.

 

Πηγή: cyprusnews.eu