Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Προληπτικό έλεγχο του προστάτη προσφέρει το «Ερρίκος Ντυνάν»

6 Φεβρουαρίου 2018

Προληπτικό έλεγχο του προστάτη προσφέρει το «Ερρίκος Ντυνάν»

Ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικού ελέγχου του προστάτη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου).

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια στους άνδρες και θεωρείται υπεύθυνος για τους περισσότερους θανάτους από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Ένας άνδρας έχει 17% πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο του προστάτη στην διάρκεια της ζωής του, αλλά με αυξημένη επαγρύπνηση και εντατικό προσυμπτωματικό έλεγχο η νόσος ανακαλύπτεται σε αρχικά στάδια, αναφέρουν οι ειδικοί, κάτι που συνεπάγεται την αποτελεσματική αντιμετώπισή της πριν η κακοήθεια ξεφύγει από το όργανο και εξαπλωθεί.

Tο πλήρες πακέτο προληπτικής εξέτασης, το οποίο προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ, κατόπιν ραντεβού.περιλαμβάνει:

Κλινική Εξέταση από Ουρολόγο

Υπέρηχο προστάτη, κύστεως και νεφρών

Ολικό PSA

Free PSA

Επιπλέον, σε περίπτωση ύποπτων ευρημάτων και ενδείξεων κατά την κλινική εξέταση ή την μέτρηση PSA, προσφέρεται η διενέργεια πολυπαραμετρικής μαγνητικής τομογραφίας προστάτη (MRA) με ειδική έκπτωση.

Για να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για την προσφορά και να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου (08:00 – 20:00 καθημερινά) στο 210.6972004 ή να στείλουν e-mail στο callcenterop@dunant.gr.

 

Πηγή: real.gr